SALTOSKABSLÅS TIL SKABE OG KABINETTER 9050A 20-30MM

XS4 skabslås er en elektronisk lås designet til at give høj sikkerhed og beskyttelse til en lang række kabinetter og skabe. Den kan fuldt ud integreres med SALTO adgangskontrolsystem eller betjenes som et stand alone system.
1.905 Kr.
Pris: 1.524 Kr.

ALTO XS4 skabslåse

SALTO elektroniske skabslåse er designet til at give et højere sikkerhedsniveau og adgangskontrol til et bredt sortiment af skabe, garderobeskabe, vitriner, medicinskabe, mm.

De fleste OEM-skabe er udstyret med meget basale mekaniske låse, der ikke beskytter skabet tilstrækkeligt. SALTO elektroniske skabslåse løser dette problem ved at tilbyde den nyeste avancerede adgangskontrolteknologi i et enkelt retrofit format.

Vores XS4 skab- og iLocker-løsninger har både et ergonomisk drejehåndtag, der nemt kan betjenes, selv med våde hænder, og en holdbar rengøringsvenlig konstruktion, der gør dem resistente over for kemikalier, UV-stråling og mekanisk slitage og sikrer et holdbart og smart look. I begge modeller er batteripakken, elektroniske komponenter og låsemekanismen placeret på indersiden af døren og er dermed sikret mod potentielt hærværk eller sabotage.
potential vandalism or sabotage.

SALTO elektroniske skabslåse kan bruges med et stort udvalg af ID-teknologier, såsom kort, nøglering, brikker eller armbånd. Disse teknologier inkluderer i-button, Mifare, Mifare plus, DESfire, DESfire EV1, Ultralight C, HID iClass, Legic, Picopass og SKIDATA, og har indbygget hændelseslog, der automatisk registrerer de sidste 1000 hændelser.

Vigtigste funktioner og fordele:
  • Adgangskontrolrettigheder programmeret via software.
  • Virtuelt netværk.
  • Indikator for overvågning med lavt batteriniveau gennem SALTO Virtual Network (SVN), dvs. at information om lav batteristatus indskrives på adgangsmediet og videreformidles til softwaren. Aflæsninger kan også foretages ved låsen og videresendes til softwaren via PPD-forbindelse.
  • Mulighed for at opspore brugeren for hændelseslog via SALTO Virtual Network (SVN).
  • Sporing af de 1000 sidste hændelser.
  • Nødåbning via bærbar programmeringsenhed (PPD).
  • Strømkilde: 3 alkaline batterier - LR03 - AAA 1,5V – tre valgfrie litium batterier FR03 - AAA 1,5V (se miljømæssige forhold).
  • Udendørs temperatur: -20 °C til +70 °C; uden kondens.
  • Indendørs temperatur: 0 °C til +50 °C (arbejdsniveau for batterierne) -20º / 70º med litium batterier; uden kondens.